Users Online: 536 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Nak tukar tayar baru...Ini bagus?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login




Nak tukar tayar baru...Ini bagus?

 Post Reply Post Reply
Author
tung22 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 29 Nov 2013
Status: Offline
Points: 49
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tung22 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nak tukar tayar baru...Ini bagus?
    Posted: 18 Aug 2014 at 12:12am
Hi semua,mari tengok video ini… http://www.youtube.com/watch?v=73EZoPxe2VI…tolong bagi pendapat…
Nak tukar tayar baru.. Rasa tayar ni bagus…Keselesaan,keselamatan dan senyap,semua kebaikan ni tak pernah tengok di tayar lain…

Back to Top
zhengmuu View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15 Jul 2013
Status: Offline
Points: 76
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zhengmuu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Aug 2014 at 6:54pm
aku rasa stiap jenama pon akan tunjuk kelebihan diri sendiri je. sbb diorg nk tunjuk org ramai supaya diorg adelah jenama yg paling best eh.
Back to Top
yoyo44 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Nov 2013
Status: Offline
Points: 27
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yoyo44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2014 at 2:07am

Video ni bagus dan jelas dengan penerangan tentang tayar ini, saya rasa keselamatan sangat penting, sebab tu kena pilih tayar yang bagus dan senyap semasa memandu. Saya akan cuba tukar tayar ini semasa saya nak tukar tayar nanti.

Back to Top
2cent View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Mar 2014
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 2cent Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Aug 2014 at 3:03pm
jelasnya video ni bagi tau macam mana produk ni berfungsi pada kereta..
minat tayar ni,tak sabar nak tukar satu set P3ST......LOL
sesiapa yang nak tau lebih lanjut tentang P3ST boleh layari laman web MTOP,dalam ada terang tentang teknologi , faedah dan harga P3ST..
 http://www.michelin.com.my/Products-Services/Car-SUV-LT/passenger_car/Primacy_3_ST.html
Back to Top
mensye View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 30 May 2013
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mensye Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Aug 2014 at 3:42pm
tung22, belum try belum tau...
tanya review di sini lebih baik u beli dan cuba sendiri la...tapi janji takkan kesal~~
Back to Top
annely View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 16 Jan 2013
Status: Offline
Points: 48
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote annely Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Aug 2014 at 12:52pm
lebih baik kita paham ciri2 atau details2 ttg tayar diri kita sbb camtu kita baru lah tau ape yg kita blh dpt drp tayar tu. selain tu, dgn memahami dgn lebih teliti, lebih sng utk kita bila nk tukar tayar baru nnt
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2024 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service