Users Online: 209 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Nak apply housing loan tapi .....
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login




Nak apply housing loan tapi .....

 Post Reply Post Reply
Author
evans View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Apr 2014
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote evans Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nak apply housing loan tapi .....
    Posted: 05 Sep 2019 at 2:11pm
nak apply housing loan sebab nak beli ruma tempat saya menyewa skrg ni. Tetapi rekod dkt bank tak cantik dan rasanya dah masuk CCRIS rekod. Ada sesiapa tak bole bg cadangan atau pendapat bagaimana nak dpt kan housing loan? saya betul2 nak beli ruma tu sebab tuan ruma pun dah janji nak jualkan ruma tu untuk saya sahaja...so skrg ni tgh pening pikirkan dmana nak dapatkan housing loan. Satu lagi..skrg ni dah tak payah byr deposit kan jika nak beli ruma? dengar org kata boleh dpt 100% housing loan jika gaji 3k kebawah. Kalau dpt full loan bole la guna EPF untuk buat sikit renovation utk ruma baru tu...Pandangan & Pendapat anda smua amatla dihargai...TQ
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2019 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service