Users Online: 1117 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Nak apply housing loan tapi .....
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login




Nak apply housing loan tapi .....

 Post Reply Post Reply Page  123 4>
Author
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nak apply housing loan tapi .....
    Posted: 05 Dec 2019 at 11:06am
Loan dia include takaful coverage.
Back to Top
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Dec 2019 at 11:05am
Payout dia based on product yg kita apply to tapi aku dah compare dgn loan lain leps tolak semua mmg payout dia yg paling tggi.
Back to Top
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Dec 2019 at 11:03am
Takpe, sharing info je pasl pernah deal dgn loan dia.
Back to Top
ryio View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 Dec 2016
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ryio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Dec 2019 at 9:54am
Lan dia tak ade insurans ke?
Back to Top
ryio View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 Dec 2016
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ryio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Dec 2019 at 9:53am
Tapi kat website dia tak de cakp payout berapa pulk.
Back to Top
ryio View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 Dec 2016
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ryio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Dec 2019 at 9:52am
Oh gituu, byk info kat sini dapat. Baru tau akpk tu utk critical case je. hehe
Back to Top
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Dec 2019 at 11:29pm
Tak ok ni semua sbb ejen punya pasal. Kadang diorang tak explain betul2 atau janji bukan2 kat peminjam tak sama mcm dalam agreement.
Back to Top
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Dec 2019 at 11:27pm
ye AKPK ni cuma utk kes2 kritikal je.. kes TT belom berat lagi. tak perlu rujuk sampai ke AKPK.
Back to Top
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Dec 2019 at 11:24pm
Rate dia tu standard la klu loan yg tak lepas loan bank. Loan lain mcm ambank, jcl,rhb , aeon lgi tggi 8% camtu.
Back to Top
tcandy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Oct 2013
Status: Offline
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tcandy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Dec 2019 at 11:20pm
Klu nak pinjam bank tu pun gaji kena at least 2k jugk. yyp minimum 1.5k je. rndah lagi requirement dia
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123 4>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2022 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service