Users Online: 206 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Saja borak
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Saja borak

 Post Reply Post Reply
Author
limtape View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 May 2013
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote limtape Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Saja borak
    Posted: 02 Feb 2019 at 10:30pm
Guys. AA buat promo best time selama 3 hari, dari 30 Jan - 1 Feb. Tension aku sebab terlepas promo tu . (T^T)
Back to Top
zhengmuu View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15 Jul 2013
Status: Offline
Points: 68
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zhengmuu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:32pm
Originally posted by limtape limtape wrote:

Guys. AA buat promo best time selama 3 hari, dari 30 Jan - 1 Feb. Tension aku sebab terlepas promo tu . (T^T)

Promo apa je tu? Macam berbaloi sangat je 🤔
Back to Top
shadajie View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Nov 2013
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote shadajie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:33pm
Promo off RM88 dengan setiap pembelian bernilai RM300 dekat deals.airasia.com & https://www.airasiago.com.my/
Back to Top
limtape View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 May 2013
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote limtape Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:35pm
Originally posted by shadajie shadajie wrote:

Promo off RM88 dengan setiap pembelian bernilai RM300 dekat deals.airasia.com & https://www.airasiago.com.my/

Ni la promo tu. Berbaloi la gak dari kena bayar full. Ok apa diskaun RM88 😊
Back to Top
zhengmuu View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15 Jul 2013
Status: Offline
Points: 68
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zhengmuu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:38pm
Bila lagi nak ada promo mcm ni? Sedih la asyik tak tau je. Aku nak berjalan-jalan mcm orang lain gak 😅
Back to Top
limtape View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 May 2013
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote limtape Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:39pm
Originally posted by zhengmuu zhengmuu wrote:

Bila lagi nak ada promo mcm ni? Sedih la asyik tak tau je. Aku nak berjalan-jalan mcm orang lain gak 😅

Bila lagi promo, taktau la. Kalau kau nak senang dapat news untuk promo, register as BIG member la. Selain updates untuk promotion, macam-macam benefits boleh dapat.
Back to Top
shadajie View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Nov 2013
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote shadajie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:41pm
Kalau taknak register, follow je AirAsia punya Facebook atau Instagram. Kat situ pun boleh tau latest promo. Tapi mungkin rugi sikit la sebab selalunya BIG member ni akan ada diskaun diorg sendiri on top of the promo yang ada…
Back to Top
limtape View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 May 2013
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote limtape Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2019 at 10:43pm
Originally posted by shadajie shadajie wrote:

Kalau taknak register, follow je AirAsia punya Facebook atau Instagram. Kat situ pun boleh tau latest promo. Tapi mungkin rugi sikit la sebab selalunya BIG member ni akan ada diskaun diorg sendiri on top of the promo yang ada…

Betul tu. Selalunya BIG member akan ada diskaun diorg sendiri untuk certain thing. So, tak rugi pun sebenarnya kalau join jadi BIG member diorg ni. Berbaloi sangat la cerita dia..
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2019 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service