Users Online: 157 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Purifier mana yang penting ?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Purifier mana yang penting ?

 Post Reply Post Reply Page  <1234>
Author
lufya456 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 20 Aug 2016
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lufya456 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2018 at 5:19pm
Originally posted by gongzaimee gongzaimee wrote:

 

dispenser rugi kalau guna sebab kos byk nak guna better pakai water purifier je direct ke paip rumah then dia bersihkan so,tak payah nak masak air lagi sbb purifier tu dah process cun2

betul3! hehehehe kalau water dispenser tu kalau dalam botol, lepas tu kalau lama tak gune,
air dia jadi kekuningan jugak dah xboleh gune..... 
Back to Top
Chad10 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jul 2016
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chad10 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2018 at 5:41pm
Originally posted by lufya456 lufya456 wrote:

 
harga mahal lagi purifier tapi jarak xmahal sgt pun..... 
macam u tambah lagi 500 lebih, u dapat water purifier 
tapi brand coway lagi best dari cuckoo sebab cuckoo tank kecik je nak tunggu turn 
air tu refill balik lambat kalau guna coway tank besar, air pun jarang refill dah jimat bil air hehehee

wehhh mcam rugi plk rasanye sbb selama ni guna water dispenser botol tu 
kononye tak nak ada komitment byr bln2 tapi 1 botol mahal jgk hrga die heahahha
Back to Top
jomthai View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jul 2013
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jomthai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2018 at 5:55pm
Originally posted by iqmal iqmal wrote:

Boleh x intro jenama yang ok sikit bagi i , nak lagi jelas pasal ni ....rasa nak beli satu untuk raya nnt . Air lagi bersih kot   

macam2 brand ada boleh google je bro..... tapi kalau tanye brand ape org ramai guna, 
ak rekomen ko pakai coway je snang kat mane2 ko boleh jumpe ejen dia ahahahaha
Back to Top
jomthai View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jul 2013
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jomthai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2018 at 5:58pm
Originally posted by Chad10 Chad10 wrote:


wehhh mcam rugi plk rasanye sbb selama ni guna water dispenser botol tu 
kononye tak nak ada komitment byr bln2 tapi 1 botol mahal jgk hrga die heahahha
hahahahahahaha xpe bro boleh jual dispenser tu amek water filter pulak
kalau tak pun ko letak je water dispenser kat bilik tido ko snanag, haus mlm2 x yah nak kluar gi dpur
minum air
Back to Top
magicbean0000 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Jun 2013
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote magicbean0000 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2018 at 11:52pm
Originally posted by lufya456 lufya456 wrote:

Originally posted by Syaqim Syaqim wrote:

 
ohh so I raka klaw purifier dia ok sikit , tp harga dia beza x dengan filter ? beza banyak x ?

harga mahal lagi purifier tapi jarak xmahal sgt pun..... 
macam u tambah lagi 500 lebih, u dapat water purifier 
tapi brand coway lagi best dari cuckoo sebab cuckoo tank kecik je nak tunggu turn 
air tu refill balik lambat kalau guna coway tank besar, air pun jarang refill dah jimat bil air hehehee

baik dapat purifier klaw nak quality air yang best sebab minuman masuk dalam badan kita , itu bukan main tau. I pun rasalah Coway lagi best
Back to Top
SW2828 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Jun 2018
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SW2828 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2018 at 11:57am
Originally posted by iqmal iqmal wrote:

Purifier dengan filter tak sama eh ? apa yang bezanya? mana yang lagi best ni ...


Filter only remove particles, contaminants, and impurities from your drinking water as it flows out. The water flows through a filter cartridge that keeps them from leaving. 

However, purification not only remove what filters do, they also remove all minerals from the water. 

So, I suggest Purifier Smile



Edited by SW2828 - 14 Jun 2018 at 12:02pm
Back to Top
SW2828 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Jun 2018
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SW2828 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2018 at 12:01pm
Originally posted by iqmal iqmal wrote:

Boleh x intro jenama yang ok sikit bagi i , nak lagi jelas pasal ni ....rasa nak beli satu untuk raya nnt . Air lagi bersih kot   

So far I only know 2 brands: Coway And Cuckoo. You may ask the agent conduct water test for you and compare the price if u need. 
Back to Top
cuckoo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Apr 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cuckoo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2018 at 2:53pm
Originally posted by iqmal iqmal wrote:

Purifier dengan filter tak sama eh ? apa yang bezanya? mana yang lagi best ni ...


I am currently using Cuckoo for one year already. So far I am quite satisfied with it and the service as well. I would recommend you to have a water purifier system because is much more for CONVENIENCE! You don't have to keep boiling water, and hot water is available for me 24/7.
Back to Top
pinnochio View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Jul 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote pinnochio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2018 at 11:03pm
Originally posted by cuckoo cuckoo wrote:

 I am currently using Cuckoo for one year already. So far I am quite satisfied with it and the service as well. I would recommend you to have a water purifier system because is much more for CONVENIENCE! You don't have to keep boiling water, and hot water is available for me 24/7.

When I first started comparing between Cuckoo and Coway water filter I was researching between their 2 systems because both runs on different filtration system. 

At the end I choose Cuckoo. For R.O usually they are able to drain mainly 99.9% because of their pore size of 0.0001 but unable to obtain the minerals in your water which your body need. Regardless mineral can be obtained from substitute - food, minerals are quite important to me which made me opt for Cuckoo. 


Edited by pinnochio - 15 Jun 2018 at 11:06pm
Back to Top
wenwen16 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Jun 2018
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wenwen16 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2018 at 11:24pm
Originally posted by iqmal iqmal wrote:

Boleh x intro jenama yang ok sikit bagi i , nak lagi jelas pasal ni ....rasa nak beli satu untuk raya nnt . Air lagi bersih kot   


U may try Cuckoo. Price is much more cheaper compared to other brand. And the service is on time.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2018 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service