Users Online: 168 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Mana nak cari board games online?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mana nak cari board games online?

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Moonlight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 03 Dec 2018
Location: Selangor
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Moonlight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Dec 2018 at 4:49pm
Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

u blh try cari board games online tu kat Carousell. 

Tak pernah beli kat Carousell. Aq pakai mudah lagi senang...

u blh pergi try download app ia...senang dan mudah pki...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thecarousell.Carousell&hl=en

okiesss...aq akan pergi try nanti...hairan apa lagi keistimewaan carousell ni?
Carousell ni lebih selamat untuk guna. Ia tdk ada scammers spt laman web lain sbb semua akaun buyer dan seller adalah sah punya.
Back to Top
Moonlight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 03 Dec 2018
Location: Selangor
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Moonlight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Dec 2018 at 5:08pm
Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

u blh try cari board games online tu kat Carousell. 

Tak pernah beli kat Carousell. Aq pakai mudah lagi senang...

u blh pergi try download app ia...senang dan mudah pki...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thecarousell.Carousell&hl=en

okiesss...aq akan pergi try nanti...hairan apa lagi keistimewaan carousell ni?

kat carousell u blh pilih delivery method tu...klu u stay dekat dgn penjual dan prefer ambik brg tu terus dr penjual, u blh bincang dgn penjual...
Back to Top
Dolphin View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 04 Dec 2018
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dolphin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Dec 2018 at 5:59pm
Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

u blh try cari board games online tu kat Carousell. 

Tak pernah beli kat Carousell. Aq pakai mudah lagi senang...

u blh pergi try download app ia...senang dan mudah pki...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thecarousell.Carousell&hl=en

okiesss...aq akan pergi try nanti...hairan apa lagi keistimewaan carousell ni?
Carousell ni lebih selamat untuk guna. Ia tdk ada scammers spt laman web lain sbb semua akaun buyer dan seller adalah sah punya.

 bagusnye...x perlu bimbang ada fraudulent transaction...


Edited by Dolphin - 09 Dec 2018 at 9:10pm
Back to Top
ryio View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 Dec 2016
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ryio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Dec 2018 at 6:49pm
Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

wa, bagusnye...x perlu bimbang ada fraudulent transaction...

they even have COD which I prefer when I have the time to meet the seller 
Back to Top
yangxi View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Oct 2016
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yangxi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Dec 2018 at 11:50am
Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by Dees Dees wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

u blh try cari board games online tu kat Carousell. 

Tak pernah beli kat Carousell. Aq pakai mudah lagi senang...

u blh pergi try download app ia...senang dan mudah pki...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thecarousell.Carousell&hl=en

okiesss...aq akan pergi try nanti...hairan apa lagi keistimewaan carousell ni?
kat carousell buyer blh chat terus dgn seller utk tanya pasal info brg...

bkn saja itu, buyer pun blh negotiate price dgn seller

oh, mcm ni bagus ye... online shopping platform yg lain x ade option ni..

tu sbb i suka shopping kat Carousell..brg lebh murah drpd web lain

ade ape2 tips x dah nego price dgn seller??? share lah sikit, hehe

hari tu sbb i rasa harga brg tu mahal gila so i try nego price dgn seller, i pun x percaya hari tu pertama kali i berjaya nego price, haha

oh begini, kalau rasa harga brg mahal blh try nego price..

yupppp, kalau seller tu x mau turunkan harga u blh beli kat seller yg lain
Back to Top
junghun View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Oct 2016
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote junghun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Dec 2018 at 11:55am
Originally posted by yangxi yangxi wrote:


yupppp, kalau seller tu x mau turunkan harga u blh beli kat seller yg lain
 

mcm ni seller yg lain ade jual baju yg designnya sama ke??? aq rasa x ade


Edited by junghun - 09 Dec 2018 at 1:45am
Back to Top
yangxi View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Oct 2016
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yangxi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Dec 2018 at 12:04pm
Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by junghun junghun wrote:

Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by Dees Dees wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

Originally posted by Moonlight Moonlight wrote:

u blh try cari board games online tu kat Carousell. 

Tak pernah beli kat Carousell. Aq pakai mudah lagi senang...

u blh pergi try download app ia...senang dan mudah pki...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thecarousell.Carousell&hl=en

okiesss...aq akan pergi try nanti...hairan apa lagi keistimewaan carousell ni?
kat carousell buyer blh chat terus dgn seller utk tanya pasal info brg...

bkn saja itu, buyer pun blh negotiate price dgn seller

oh, mcm ni bagus ye... online shopping platform yg lain x ade option ni..

tu sbb i suka shopping kat Carousell..brg lebh murah drpd web lain

ade ape2 tips x dah nego price dgn seller??? share lah sikit, hehe

hari tu sbb i rasa harga brg tu mahal gila so i try nego price dgn seller, i pun x percaya hari tu pertama kali i berjaya nego price, haha

oh begini, kalau rasa harga brg mahal blh try nego price..

yupppp, kalau seller tu x mau turunkan harga u blh beli kat seller yg lain

mcm ni seller yg lain ade jual baju yg designnya sama ke??? aq rasa x ade

kalau rajin cari rasanya dpt jugak, kalau x blh b eli design yg lain jugak janji harganya lbh murah
Back to Top
TiGer View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Dec 2018
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TiGer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Dec 2018 at 12:12pm
Originally posted by ryio ryio wrote:

Originally posted by Dolphin Dolphin wrote:

wa, bagusnye...x perlu bimbang ada fraudulent transaction...

they even have COD which I prefer when I have the time to meet the seller 
bestnye, blh pilih COD. Korang tak perlu risau duit dah byr tapi brg tak sampai kat tgn.
Back to Top
TiGer View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 05 Dec 2018
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TiGer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Dec 2018 at 12:14pm
Originally posted by yangxi yangxi wrote:

Originally posted by junghun junghun wrote:


ade ape2 tips x dah nego price dgn seller??? share lah sikit, hehe

hari tu sbb i rasa harga brg tu mahal gila so i try nego price dgn seller, i pun x percaya hari tu pertama kali i berjaya nego price, haha
i hairan korang paling byk dpt brp penurunan harga?


Edited by TiGer - 07 Dec 2018 at 12:29pm
Back to Top
Moonlight View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 03 Dec 2018
Location: Selangor
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Moonlight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Dec 2018 at 12:25pm
Originally posted by TiGer TiGer wrote:

i hairan korang paling byk dpt brp penurunan harga?
dulu i pernah nego harga brg dgn seller...berjaya turun harga dr rm60 ke rm50...
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2018 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service