Users Online: 170 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Promosi Raya ke Ramadhan?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

9 June 2012 - We have just installed & updated our Forum. All past topics and postings have been purged off. You are advised to repost again. Feel free to post whatever you want but please DO NOT POST SPAM OR MARKETING OFFERINGS. This is strictly disallowed on this discussion website. Failure to adhere to this rule will result in removal & banning without prior notice.

Promosi Raya ke Ramadhan?

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
PapaRich View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Sep 2016
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PapaRich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2017 at 11:53pm
Originally posted by MrMarkKenn MrMarkKenn wrote:

Promosi celcom xpax ni keluar masa raya dan ramadhan je sebab nak attract banyak orang subscribe plan promosi raya ni. Ni semua marketing je lebih sebab telco lain pun ada jugak buat promosi raya macam ni dan aku rasa plan diorng lagi okay kot sebab promosi raya xpax ni lebih kurang sama je dgn tahun2 lepas.

Sama je kalau drpd sudut competitor tu mcm tu jugak. Semua buat promosi ni sebab nak bagi market diorang punya plan. Atas plan telco yg mereka tawarkan sama ada best atau pun tak untuk subscriber diorng.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2017 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service