Users Online: 179 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Promosi Raya ke Ramadhan?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

9 June 2012 - We have just installed & updated our Forum. All past topics and postings have been purged off. You are advised to repost again. Feel free to post whatever you want but please DO NOT POST SPAM OR MARKETING OFFERINGS. This is strictly disallowed on this discussion website. Failure to adhere to this rule will result in removal & banning without prior notice.

Promosi Raya ke Ramadhan?

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
PapaRich View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Sep 2016
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PapaRich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Promosi Raya ke Ramadhan?
    Posted: 13 Jun 2017 at 10:08am
Aku duk keliru ni weii sebab haritu aku ada survey website celcom xpax pastu tengok ada laa promosi 
sempena raya dan ramadhan tapi aku keliru promosi ni masa ramadhan ke hari raya. Kalau bulan ramadhan kiranya sekarang ni dah start laa kan. Betul tak? 
Back to Top
FatinahDee View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Oct 2016
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FatinahDee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2017 at 10:23am
Aku rasa untuk dua-dua laa promosi ni sebab sekarang pun dah keluar kan. So, untuk raya dan ramadhan laa. Kalau kau tak sure try call customer service tanya and takpun pergi kat centre dia tanya diorng punya detail explanation. Baru tak keliru sngat beb.
Back to Top
syafikah203 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Jun 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syafikah203 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2017 at 10:43pm
ya, kenapa? kamu ada fikiran kat bulan ramadhan ?
tapi yang aku tahu bulan ramadhan ni ada special promosi yang dianjurkan oleh semua telco kalau anda ada berminat anda boleh melayari website telco masing masing
Back to Top
syafikah203 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Jun 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syafikah203 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2017 at 10:59pm
Originally posted by FatinahDee FatinahDee wrote:

Aku rasa untuk dua-dua laa promosi ni sebab sekarang pun dah keluar kan. So, untuk raya dan ramadhan laa. Kalau kau tak sure try call customer service tanya and takpun pergi kat centre dia tanya diorng punya detail explanation. Baru tak keliru sngat bebo.
aku pum rasa mungkin ada promosi yang berbezaan kat masa ramadhan dan masa raya..tapi aku rasa kau boleh dapatkan maklumat tentang promosi xpax dari website xpax tu xpayah susahkan diri nak pergi ke customer services
Back to Top
MrMarkKenn View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Oct 2016
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MrMarkKenn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2017 at 11:34pm
Promosi celcom xpax ni keluar masa raya dan ramadhan je sebab nak attract banyak orang subscribe plan promosi raya ni. Ni semua marketing je lebih sebab telco lain pun ada jugak buat promosi raya macam ni dan aku rasa plan diorng lagi okay kot sebab promosi raya xpax ni lebih kurang sama je dgn tahun2 lepas.
Back to Top
TunSiti View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Oct 2016
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TunSiti Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2017 at 11:39pm
Itulah, nampak lebih kurang sama je pattern promotion ni. Dahtu xpax raya promosi ni bagi 3 freebies je. Telco lain aku rasa bagi lagi banyak kot. Setakat RM10 lazada tu boleh beli apa je. Tak menarik sngt haihh.
Back to Top
sonymalay View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 Mar 2013
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sonymalay Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 10:43am
line teruk, dah bli midnight internet tapi tak blh pakai
Back to Top
Viper_92 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Oct 2016
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Viper_92 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 5:01pm
Tempat ko kat mana ye?? Sampai line teruk.. Telco mana?? yg aku dengar line celcom ok je... tempat dlman pun ok.
Back to Top
Viper_92 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Oct 2016
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Viper_92 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 5:05pm
RM10 memang sikit juga. Tapi dulu lazada bagi byk promosi skrg dah mcm x de juga. Tapi skrg rasanya promosi in blh pilih lebih internet juga kalaui bkn silap saya. 
Back to Top
PapaRich View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Sep 2016
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PapaRich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2017 at 11:51pm
Laa untuk dua-dua ke. Aku pun rasa dua-dua jugak sebab sekarang kan tengah bulan ramadhan pastu sambung terus laa kan dengan raya nanti. Takkan laa masa raya je kan. Nanti nak call customer service tu tanya pasai ni.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2017 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service