Users Online: 159 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - 8cent Platform Untuk Perniagaan Online Percuma
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

8cent Platform Untuk Perniagaan Online Percuma

 Post Reply Post Reply
Author
Nazsakai View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Mar 2019
Location: Sabah
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nazsakai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 8cent Platform Untuk Perniagaan Online Percuma
    Posted: 15 Mar 2019 at 4:54pm

Perniagaan dalam talian/online amat popular dan digemari oleh masyarakat pada masa kini.  Kaedah perniagaan ini mudah dimulakan dan dijalankan dengan modal yang rendah. Terdapat banyak platform yang dapat digunakan oleh pelbagai pihak dan masyrakat bagi memulakan perniagaan melalui online , antaranya melalui Facebook,Instagram,Twitter,Blog,Email,Minisite dan banyak lagi.

8 Cent Sdn Bhd adalah salah satu syarikat swasta yang ditubuhkan bagi menyediakan perkhidmatan pemasaran produk dan pembelian secara online bagi pengguna di http://www.8cent.com/ - www.8cent.com . Sehaluan dengan tujuan penubuhannya, 8cent bertempat di sebuah bandaraya yang dianggap bandar satelit iaitu Petaling Jaya yang merupakan zon perindustrian terbesar di Malaysia.

 Seperti laman web perniagaan online yang lain antaranya Shopee, Lazada,Zalora dan lain-lain, laman web rasmi 8cent sangat mudah untuk dilayari oleh pengguna dengan menyediakan pelbagai produk dan barang yang terdiri dari pelbagai kategori seperti alat-alat dapur,tandas,perabot dan lain-lain sekiranya mereka ingin membeli secara online.

Justeru itu, laman web 8cent dibina secara mesra pengguna untuk memudahkan mereka membuat iklan bagi perniagaan mereka ataupun pembelian secara online. Dengan itu, sudah semestinya menjadi tujuan utama 8cent untuk  memastikan pengguna yang terdiri daripada pelbagai peringkat dan lapisan masyarakat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan dengan maklumat yang terperinci tentang sesebuah produk yang meliputi harga promosi ,perkembangan dari semasa ke semasa dan kualiti barang ataupun produk yang hendak dibeli secara online melalui laman web 8cent.

Laman web 8cent juga menyediakan forum untuk pelawat bagi menanyakan apa-apa soalan atau memberikan pendapat meraka terhadap perkhidmatan yang diberikan ada dalam 8cent. 8cent juga mengunakan platform facebook sebagai inisiatif bagi memudahkan gerak kerja dan perkhidmatan mereka kepada pengguna.

Untuk keterangan lanjut, sila layari https://www.8cent.com/ - https://www.8cent.com

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2019 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service